Rene vinduer med vinduespudsersæt

At have nypudsede vinduer, er en central del af at det at lade sit hus fremstå fra sin bedste side. Alt efter din boligtype, kan det være meget forskelligt hvor let eller svært, som det er at pudse vinduerne. Bor du i lejlighed, eller har du vinduer på 1. sal eller højere, er det således ikke bare ligetil at pudse vinduerne. Har du derimod vinduer i stuenniveau, kan du godt tillade dig at spare vinduespudseren væk vel at mærke uden at store besvær.

Har du det rette udstyr, er det nemlig ikke særlig svært at pudse vinduerne.

Og når det kommer til vinduespudserudstyr, er særligt ét redskab særligt vigtigt: vinduesskraberen. En professionel vinduesskraber med blødt gummi, er nemlig centralt for at sikre et flot resultat. Herudover er en god vinduessæbe, en indvasker og en god klud til at tørre efter med, ligeledes smart at have ved hånden.

Er du ikke vinduespudser, kan du med fordel købe et færdigt vinduespudsersæt. På HUMA.dk kan du købe billige vinduespudsersæt, i professionel kvalitet. Grejet i vinduespudserpakkerne er baseret på produkter fra enten Unger eller Pulex. Begge brands benyttes af vinduespudsere verdenen over, og er kendt for høj kvalitet.

Vinduespudsersæt fra HUMA.dk
Køb vinduespudsersæt online på HUMA.dk

Video: Valg af vinduespudserudstyr

Køb vinduespudsersæt online

På HUMA.dk har vi to forskellige vinduespudsersæt, til pudsning af helt almindelige vinduer. Har du ekstra små eller ekstra store vinduer, kan du altid supplere med ekstra stålskinner, som du kan købe løst. Herudover har du selvfølgelig mulighed for at sammensætte dit eget vinduespudsersæt med eksempelvis spand, indvasker, skraber og vinduessæbe.

Hermed kan du eksempelvis få en vinduespudserpakke som enten er billig, på tilbud, professionelt, komplet, til store vinduesflader, med udstyr på 35 cm, udelukkende med Unger-udstyr osv.

 

Sådan pudser du dine vinduer